Промоция на боя за басейни Pool‬ Plus1

Качествена боя за професионално грундиране и боядисване на басейни - Pool‬ Plus 1 на Vechro

‪Боя‬ за ‪басейни‬ POOL PLUS‬ 1 e eднокомпонентна‬ хлорираща се ‪‎гумена‬ боя, ‪‎предназначена за грундиране и боядисване плувни басейни. ‪Пул Плюс 1 на Вехро има издръжливо еластично ‎покритие и много добра ‪адхезивност‬ за ‪бетонни‬ повърхности. Тази боя е с много добра устойчивост на ‎хлор‬ и морска‬ ‪‎вода‬, изключително важно условие при определяне на боята, която Ви е необходима. Препоръчваме Ви боя за басейни Pool‬ Plus на гръцката фирма ‪‎Vechro‬!

Можете да видите начина на употреба тук >>>

Само при нас, в магазин за бои и строителни материали Колор 77, ще намерите тази качествена боя за басейни!

Какъв е процеса на боядисване на един басейн?

След като се завърши бетонното корито, ако сте решили Вашия басейн да бъде с боя, изберете ‪Pool‬ Plus 1‬. В противен случайq разхода на боя ще бъде в пъти по-голям, което не е много рентабилно.

Боядисването става на 2 пъти‬ като между полагането на двата слоя си има ‪технологично‬ ‪време‬. Важно е по време на полагането на боята и 4/5 часа след това да няма никакви валежи.

Шестнадесет часа след полагането на първия слой боя, може да започнем с полагането на втория.
По време на боядисването на басейна не трябва да вали, в противен случай боята побелява и става лепкава. Ако евентуално това се получи, процеса трябва да бъде започнат от начало, като трябва да се премахне ‪стария‬ слой‬ ‎боя‬.

Какви са ‪‎плюсовете‬ на предлаганата от нас гръцка боя за басейн?

Повечето хора, решили да използват боя за басейн, се чудят точно каква боя да си купят. Масова практика е да се закупува боя за пътна настилка или някакви други заместители - продукти, които просто не са предназначени за тази цел. Сблъсквали сме се с доста случаи, където старата боя се рони поради некачествени ‪‎материали‬. Тук идва и съществената разлика между продуктите използвани от нас и останалите. За да нямате гореспоменатите проблеми първо трябва добре да подготвите основата. Естествено след като имате добра основа, после положите и качествено покритие, няма да имате тези проблеми.

Друг, също основен плюс на гръцката боя за басейн Pool Plus 1, е ‪‎издръжливостта‬ и много добрата ‪адхезивност‬ за ‎бетонни‬ повърхности, както и ‪устойчивостта‬ на ‪хлор‬ и морска‬ вода‬.