Декоративна мазилка La Via Lattea - Мазилка Млечен път на Giorgio Graesan

Декоративна мазилка Млечен пътДекоративна мазилка La Via Lattea - Млечен път
Декоративна мазилка Млечен път имитира наличието на хиляди звезди - отразява светлината на стаята в звездно небе. Предлага се в 14 меки цвята.

Декоративната мазилка La Via Lattea се състои от вода, бели микросфери, смола и метални фрагменти пирамидална форма.

Декоративна мазилка Gioia‬ на Giorgio Graesan‬Декоративна мазилка Gioia‬
Интериорни‬ мазилки Gioia на Giorgio‬ ‪Graesan‬ са символ на ‪качество и лекота на работа. Джоя‬ е красива дизайнерска‬ мазилка, изключително лесна за нанасяне. Необходимо е първо да положите 1 ръка грунд върху стената, а след това 2 ръце от интериорната мазилка.
Нанасянето на мазилката става с широка четка и свободни кръстосани движения на ръката. Друга техника е нанасянето на тези декоративни мазилки със специална за целта ръкавица и въртеливи движения. При всички случаи ефектът е много красив с елегантни сатенени отблясъци, които пречупват светлината по един стилен и интересен начин.
Мазилка Gioia се предлагат в едно наистина голямо разнообразие от общо 141 цвята, разделени тематично в 5 основни категории.
С тази интериорна мазилка можете да направите акцент на една стена в стаята, или пък да я положите на всички стени. Можете смело да комбинирате цветовете от една категория или да украсите стените си в един цвят, всичко зависи от вашите предпочитания.
Gioia има и едно друго голямо предимство - тя е ‪миеща‬ се декоративна мазилка, но миенето може да се извършва поне 20 дни след полагането й.
Разходна норма на грунд‬: 200 гр./кв.м. за една ръка
Разходна норма на мазилка: 150 гр./кв.м. за една ръка (препоръчват се 2 ръце)