Обекти, изпълнени със строителни материали от магазин Колор 77

Обекти

На тази страница ще публикуваме част от обектите, които са изпълнени със строителни материали, закупени от Магазин Колор 77. Ние предлагаме материали на фирми за строителни ремонти, строителни компании, а и частни клиенти. Строителни продукти, закупени от нас, са използвани за изпълнение на жилища, офиси, хотели, ресторанти, административни и здравни заведение, детски градини, училища и т.н. Повечето от снимките са ни предоставени от строителните предприемачи, с които работим. 

Нашата дейност е насочена изключително към продажбата на висококачествени екологично чисти бои, лакове и декоративни мазилки за интериорен дизайн, както и вътрешни и външни топлоизолационни системи и строителни материали за изграждане и освежаване на дома, материали за строителство, ремонт и вътрешно-довършителни работи.

В нашия магазин за строителни материали извършваме цветово тониране с набор от над 30 000 цвята, отличаващо се със своята уникална система, предлагаща хиляди екологични нюанса за вътрешно и външно приложение върху всякакви повърхности - дърво, метал и стени.

Строителни материалиСтроителни материали
от Магазин Колор 77
Строителни материалиСтроителни материали
от Магазин Колор 77
Строителни материалиСтроителни материали
от Магазин Колор 77
Болница Централ ХоспиталБолница Централ Хоспитал