Ръчна Пяна - Ден Бравен

Zwaluw Purfoam / NBS Gunfoam е еднокомпонентна изолационна и строителна пяна за направа на запечатка между каменни строителни части. Пяната се втвърдява в зависимост от въздушната влажност и влажността на строителните елементи.
● Алумин. аерозол с пластмасова тръбичка - 300 мл., 500 мл., 750 мл. (750 мл. ламаринен и алуминиев аерозол с адаптер за NBS-пистолети) ● Цвят на пяната - kремав, светлозелен.
ПРИЛОЖЕНИЕ ● за фуги между преградни стени, тавани и подове ● за фуги около преминаващи жици, кабелопроводи през стени и подове ● за периметърни фуги около рамки на прозорци и врати
ОГРАНИЧЕНИЯ - Не се препоръчва да се прилага върху места, подложени на влага, да се запълват изолирани пространства или фуги, по-широки от 4 см. При нанасяне на открито повърхността на пяната трябва да бъде предпазена от UV-лъчи.
УПОТРЕБА: Повърхността трябва да е чиста, без грес, да се навлажни леко с пръскалка за цветя. Разклатете аерозола добре преди употреба. Пазете очите и използвайте ръкавици и работни дрехи.