Фугопълнители и фугиращи смеси - защита срещу пукнатини

Магазин за строителни материали Колор 77 предлага фугопълнители, както и системите за сухо строителство. Избираме за Вас, нашите Клиенти, само качествени материали на конкурентни цени.

В магазин Колор 77 можете да закупите всякакви материали за сухо строителство - гипсокартон, окачени тавани, гипсофазер, гипсови мазилки, лепила, шпакловки, строителна химия и т.н.

В нашия магазин можете да потърсите професионална консултация и съвети за строителните и ремонтни дейности и вътрешно-довършителни работи. Очакваме Ви!

Обикновен фугопълнител StandardStandart - Обикновен фугопълнител Rigips
Фугопълнителят Стандарт на Ригипс е сигурна защита срещу пукнатини, икономична алтернатива на скъпите фугопълнители
● Подходящ за грапави повърхности; ● Време за работа - 40 минути

Универсален фугопълнител SuperSuper - Универсален фугопълнител Rigips
Универсалният фугопълнител Ригипс Супер е лесен за приготвяне и нанасяне. Той е съчетание на фугопълнител и шпакловъчна маса в един продукт.
● С подобрени заглаждащи свойства; ● Време за работа - 40 минути

Фугопълнител ExtraФугопълнител Extra Rigips
Този фугопълнител Екстра на Ригипс притежава изключителна якост и гладка повърхност и е на достъпна цена. Съчетава високата якост на фугопълнител Варио с по-голяма възможност за изглаждане. Фугопълнителят дава сигурната защита срещу пукнатини при обработка на ръбове Rigips PRO в съчетание с армираща лента. ● Време за работа - 30 минути

Фугопълнител VarioVario - Фугопълнителят на Rigips за взискателния специалист
Варио Ригипс е висококачествен пълнител и финиш с подобрена формула за по-лесно шлайфане при запазване на високата якост на готовите повърхности. Чрез него се постига идеално здрави повърхности при обработка на ръбове Rigips PRO в съчетание с армираща лента, както и идеално здрави повърхности при обработка на ръбове Rigips VARIO без лента. ● Време за работа - 30 минути

Готова фугираща смес ProMix MegaProMix Mega - Готова фугираща смес
Тази фугираща смес ПроМикс Мега е алтернатива на праховите фугопълнители. Директно се нанася върху основата без необходимост от смесване на обекта. Има възможност за ръчно или машинно полагане, за шпакловане на различни основи като гипскартон, мазилка, и др.
● Повишена производителност; ● Качествена обработка на ръбове Rigips PRO в съчетание с армираща лента. ● Опаковка - кофа 5 кг. и 25 кг.

Готова фугираща смес ProMix FinishProMix Finish - Готова фугираща смес Rigips
ПроМикс Финиш на Ригипс е алтернатива на праховите фини шпакловки. Директно се нанася върху основата без необходимост от смесване на обекта. Има възможност за ръчно или машинно полагане, както и за шпакловане на различни основи като гипскартон, мазилка, и др.
● Повишена производителност и нисък разход; ● Отлична основа последващи бояджийски работи.

Готова фугираща смес ProMix HydroProMix Hydro - готов фугопълнител и шпакловка за мокри помещения Rigips
ПроМикс Хидро на Ригипс е специализиран продукт за мокри помещения. Притежава максимална водоустойчивост и прилепване към основата. Има висока производителност (директно полагане без необходимост от смесване на обекта). Предлага възможност за шпакловане на различни основи като гипсокартон, плоскости със стъклен воал, цимент борд, бетон, мазилки и др.
● Най-надеждната система за фугиране в мокри помещения в комбинация с антибактериалната армираща лента Rigips FibaTape Hydro
● Подходящ за предбояджийски работи в мокри помещения; ● Опаковка: кофа 5 кг. и 25 кг.

Цветна фугираща смес на циментова основа (2-8 mm)Цветна фугираща смес на циментова основа (2-8 mm) МармоДом

Водоустойчива циментова фугираща смес MarmoDom е за всякакви видове плочки и фуги от 2 до 8mm, предимно за вътрешно, но и за външно приложение, на стени и подове. Предлага се в 24 устойчиви на светлина цвята.
● Състав - бял варовиков цимент, натрошен мрамор примесен с кварц със подбран размер на гранулите, обогатен с полимери и други специални подобряващи съставки; ● Съответства на EN 13888, CG2 устойчивост на абразия; ● Опаковка - найлонов пакет 5 кг; ● Съхранение - на сухо място, да се предпазва от замръзване, запечатана в опаковка

W1 Бял
G0 Светло сив
G1 Бледо сив
G2 Сив
G3 Тъмно сив
G4 Въглен
G5 Черен
B0 Светло бежов
B1 Бежов
B2 Жълто бежов
B3 Светло кафяв
B4 Кафяв
B5 Тъмно кафяв
B6 Шоколадово кафяв
B7 Карамел
B8 Какаово шоколадов
B9 Теракота
V1 Розов
V2 Виолетов
V3 Тъмно виолетов
R1 Минойско червено
GR1 Светло зелен
GR2 Зелен
O1 Маслено зелен
BL1 Светло син
BL2 Син
BL3 ΡΑΦ - ΤΙΡΚΟΥΑΖ
P1 Петрол
Y1 Охра

Обикновен фугопълнител StandardАквастатична фугираща смес Ceresit CE 40 ‪‎Aquastatic
За фугиране на ‪подови‬ настилки и ‪стенни‬ облицовки от ‪‎гранитогрес‬, керамични, стъклени и каменни плочки (вкл. и мрамор) на закрито и открито. ‪Хидрофобен‬ (водоотблъскващ‬) ефект: водните капки се задържат върху повърхността и не попиват в структурата на фугата. Подходяща за ‪бани‬ и душ кабини, както и за фугиране на плочки‬, залепени върху ‪‎гипсокартон‬, ‪ПДЧ‬ и ‪‎OSB‬ плоскости. Препоръчва се и за ‪употреба‬ над ‪‎подово‬ ‪‎отопление‬. В голямо разнообразие от ‪цветове‬. ● Свойства‬ - гъвкава; водоотблъскваща – аквастатичен ефект; устойчива на замърсяване и надраскване; идеално гладка; запазва трайно цвета си; за употреба над подово отопление; отлични работни параметри ● Разход‬ - 0,4-0,7 kg/m2 ● ‎Опаковка‬ - Пластмасови кофи от 2 kg

Фугираща смес Ceresit CE 33 SuperФугираща смес Ceresit CE 33 Super
За ‪фугиране‬ на настилки и ‪‎стенни‬ облицовки от керамични ‪плочки‬, ‪гранитогрес‬, стъклени‬ и ‪порцеланови‬ мозайки‬ на закрито и открито. В голямо ‪разнообразие‬ от ‪цветове‬. ● ‎Свойства‬ - икономична; не се свива и не се свлича; лесно се нанася и почиства; бързо се втвърдява; с гладка повърхност ● Разход‬ - 0,38-0,50 kg/m2 ● ‎‎Опаковка‬ - Хартиени торби от 2 kg