Италиански мазилки Rivedil в широка гама от цветове и декоративни ефекти

 

Предлаганите декоративни бои и мазилки в магазин Колор 77, както и всички останали строителни бои и материали, са сертифицирани, съгласно международните и европейски стандарти за качество и екологичност.

В Колор 77 разполагаме с богатото разнообразие на интериорни и екстериорни бои, мазилки и други строителни материали, продукти за строителство и ремонт, които могат да бъдат решение за всяка една жилищна, административна или офис сграда, а и за апартамент или друг тип помещение.

Декоративна мазилка Sahara OASIДекоративна мазилка Sahara OASI

Декоративна мазилка PersiaДекоративна мазилка Persia Drape
Персия е най-подходящата мазилка за елегантна декорация благодарение на своя кадифен ефект - persia velluto brillante – много деликатен ефект,който изразява класа и брилянтна изящност.друго предимство на този продукт е неговата практичност,лесно нанасяне и висока устойчивост на почистване. Декоративната мазилка Персия е подходяща не само за цялостна декорация, но и за прекрасен акцент на някои стени във Вашия дом.

Декоративна мазилка TERRE D´ITALIA EVOLUTIONДекоративна мазилка TERRE D´ITALIA EVOLUTION
Еволюшън е нов вид декоративна мазилка, съставена от големи по размер люспи. Този вид мазилка Ви позволява да декорирате дома си стилно и елегантно. Този продукт, съдържащ малки бели памучни частички, се характеризира с изключителната си лекота на нанасяне и е подходящ за всички видове повърхности, благодарение на своята простота и елегантност. Evolution e екологично чиста декоративна мазилка, позволяваща почистване и измиване. Подходяща е за интериорен и екстериорен дизайн. Преди нанасяне, трябва да се уверите, че повърхността е абсолютно суха и чиста. Необходимо е полагането на акрилен грунд преди започване на същинската работа с продукта. Грундът се нанася с валяк или четка един или два пласта, след което се полага избраната от вас разновидност на Evolution със специална за целта шпатула за ефекти. Препоръчително е нанасянето на мазилката да става по зигзагообразен модел. След около 20 мин. положената върху стената смес се заглажда със шпатула или маламашка.

Декоративна мазилка AquaДекоративна мазилка AQUA
Аква е акрилна декоративна мазилка с метален ефект. Предлага се в четири готови цвята - злато, сребро, мед и бронз. Този вид декоративна мазилка може да се нанася с маламашка, релефен валяк, ръкавица или да се пръска с пистолет. Декоративна мазилка AQUA на Rivedil притежава висока устойчивост на миене и триене.

Colori d'ItaliaColori d'Italia
Colori d'Italia е декоративно покритие във формата на паста за вътрешни и външни повърхности с много високо качество, тъй като съчетава най-различни характеристики като осигурява дишане, топло- и звукова изолация. Продуктът е изцяло натурален, той е на варова основата с растителни влакна. Благодарение на лесното нанасяне "COLORI D’ITALIA" може да се постигат безброй декоративни ефекти.
● Инструменти за нанасяне - маламашка INOX; ● Опаковка - 10 кг.;● Готов за употреба; ● Разходна норма - 1,000 – 1,200 кг/кв.м. в зависимост от основата

Filo d'OrienteFilo d'Oriente
Filo d'Oriente е напълно нова декорация, която пресъздава върху стената ефекта на "копринена нишка".
● Подходяща е за всякаква среда; ● Системата се състои от две бази: Filo d'Oriente SILVER и Filo d'Oriente GOLD

Futura Oro & ArgentoFutura Oro & Argento
Futura Oro&Argento е венецианска мазилка с която може да се постигне впечатляващият ефект на златисти и сребристи жилки.
● Подходяща е за интериори и в старинен и в модерен стил

Stile Barocco MarmorinoStile Barocco Marmorino & Travertino

Structura HI-TECHStructura HI-TECH
Structura HI-TECH е новият модерен декоративен продукт, който позволява да се създават красиви лъскави ефекти по стените на Вашият дом.

Terra Nostra DamascatoTerra Nostra Damascato

Terra Nostra LiscioTerra Nostra Liscio

Terra Nostra SpaccanteTerra Nostra Spaccante

Terra Nostra SpatolatoTerra Nostra Spatolato