Бои за басейни, маркировка и покритие за метал, кит за стени и дърво, втвърдяващ грунд

Предлагаме специалните продукти на Вехро в магазин Колор 77 - еднокомпонентната хлорираща се гумена боя за разреждане с разредител - POOL PLUS 1, предназначена за плувни басейни, полиращата алкидна боя за предпазване на шасита и други метални повърхности - Chassi, белия алкрилен фин кит за стени и дървени повърхности - SMALTOFILL, еластичен кит подсилен с нишки за вътрешна и външна употреба, прозрачния втвърдяващ грунд на основата на акрилни и силиконови смоли - SMALTODUR СИЛИКОН, лаковата боя с метализиращ ефект и високоустойчиво покритие за предпазване и декорация на метални повърхности и акрилната боя за пътна маркировка с много добра абразивна и водо- устойчивост.

Амбицията ни е да насърчим и мотивираме клиентите за една изпълнена с цветове околна среда и полагаме всички възможни грижи така, че хората, живеещи на нашата планета - да оценят.

БОЯ ЗА БАСЕЙНИ PLUS 1Боя за басейни - POOL PLUS 1
Еднокомпонентна хлорираща се гумена боя за разреждане с разредител, предназначена за плувни басейни и др. Издръжливо и еластично покритие с много добра адхезивност за бетонни повърхности. Много добра устойчивост на хлор и морска вода. Бързо засъхване.
Разтваряне: 8-10% с разредител № 1 на Вехро. Покривност: 7-9 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): ½ - 1ч. Повторно нанасяне: 16 ч.

ПОКРИТИЕ ЗА ШАСИТА CHASSICHASSI - покритие за шасита
Полираща алкидна боя за разреждане с разредител, подходяща за предпазване на шасита и други метални повърхности. Много добро засъхване, антикорозионни и адхезивни свойства. Много добра устойчивост на грес и вода.
Разтваряне: до 5% със Smaltolux White Spirit. Покривност: 12-14 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч. Повторно нанасяне: 18 ч.

Акрилен фин кит и акрилна шпакловка SMALTOFILLSMALTOFILL - фин кит и акрилна шпакловка
Смалтофил е бял акрилен фин кит за стени и дървени повърхности с добри свойства при запълване и шлайфане. Много здрава повърхност. Може да се използва за шпакловане на повърхности от дърво, мазилка, бетон и гипсокартон. Със Smaltofill се работи леко, нанася се равномерно, не тече и запълва отлично. Изсъхва бързо, без да се напуква, търка се лесно и придава гладка и устойчива повърхност.
Разтваряне: Готов за употреба.
Покривност: 2-3 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч.
Повторно нанасяне: 8-10 ч.

ЕЛАСТИЧЕН КИТЕЛАСТИЧЕН КИТ
Бял акрилен еластичен кит подсилен с нишки. Подходящ за вътрешна и външна употреба. Добра способност за запълване.
Разтваряне: Готов за употреба.
Покривност: 2-3,5 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч.
Повторно нанасяне: 1-2 ч.

SMALTODUR СИЛИКОНПрозрачен грунд - SMALTODUR СИЛИКОН
Прозрачен втвърдяващ грунд на основата на акрилни и силиконови смоли, разреждащ се с разредител. Той прониква дълбоко в порите на повърхностите и като ги прави водоустойчиви, като в същото време не влияе на обратната пропускливост на изпарение. Идеален грунд за импрегнирани мазилки. Той има отлична алкалоустойчивост, като в същото време спира солите и проникването на вода във вътрешността на боядисаната повърхност.
Разтваряне: Готов за употреба. Покривност: 10-14 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-3 ч. Повторно нанасяне: 4-6 ч.

ВИСОКОУСТОЙЧИВО ПОКРИТИЕ ЗА МЕТАЛВИСОКОУСТОЙЧИВО ПОКРИТИЕ ЗА МЕТАЛ
Лакова боя за метализиращ ефект на покритието, разреждаща се с разредител, за предпазване и декорация на метални повърхности. Много добра адхезивност и подобрени антикорозионни качества. Бързо изсъхване и много добро втвърдяване. Налична в цветова гама от каталога на Вехро.
Разтваряне: Готово за употреба. Покривност: 8-10 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 10-15 мин. Повторно нанасяне: 6-8 ч.

БОЯ ЗА ПЪТНА МАРКИРОВКАБОЯ ЗА ПЪТНА МАРКИРОВКА
Акрилна боя за пътна маркировка, разреждаща се с разредител. Отлична адхезивност и бързо засъхване. Много добра абразивна и водоустойчивост. Може да се смеси със стъклени перли и материал против плъзгане налични в бял, жълт и черен цвят.
Разтваряне: 5% с разредител № 1 на Вехро.
Покривност: 1-1,4 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 15-17 мин.

Втвърдител Gumilak metalВтвърдител Gumilak metal
Добавянето на втвърдител GUMILAK metal в GUMILAK metal ‪‎ ускорява ‪изсъхването и създаването на ‪твърдост, укрепва механичните качества на боята и същевременно с това постига по-висока устойчивост на неблагоприятните условия на времето.
Втвърдителят е с високо съдържание на твърди частици, осигурявайки в същото време голяма активност, по-икономичен резултат и по-нисък процент на VOC.

РадиаторРадиатор
Специална, лъскава лакова боя, с голяма устойчивост на високи температури. Препоръчва се основно за боядисване на калорифери.
Боята притежава качества на силно прилепване, голяма твърдост, като в същото време изсъхва много бързо и пожълтява минимално.
Нюанси: бяло