Интериорни и екстериорни бои и грундове с емулсии Вехро

В магазин за строителни бои и материали Колор 77 ще намерите богата гама бои и грундове с екологични емулсии, произведени от Лидерът в продажбата и сертифицирането на екологични бои - гръцката фирма Vechro.

Вехро се отличава в предлагането със своята уникална система за цветово тониране с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

Амбицията ни е да насърчим и мотивираме клиентите за една изпълнена с цветове околна среда! Нашата търговска дейност се ръководи от всички възможни грижи за околната среда и постоянно усъвършенстване по отношение на законовите изисквания. Нашето виждане за околната среда е - околна среда, в която хората, живеещи на нашата планета, да оценят.

SMALTOPLAST CEMENTSMALTOPLAST 100% ЦИМЕНТОВА АКРИЛНА БОЯ
100 % акрилна боя с емулсия, подходяща за защита и декорация на нови външни стени и стени със стара боя, мазилки и бетонени повърхности. Отлична адхезивност, защита от UV-лъчи, метеорологични влияния и алкали. Отлична покривност. Разтваряне: 8-15% с вода. Покривност: 9-11 м2/л.
Повторно нанасяне: 4-6 ч. Време за изсъхване (23ºС): ½-1ч.
Повторно нанасяне: 5-6 ч. Покривност: 15-20 м2/л.

SMALTOPLAST РЕЛЕФЕН100% акрилна боя - SMALTOPLAST РЕЛЕФЕН
Висококачествена 100% акрилна боя с текстилна емулсия. Осигурява перфектна текстилна декорация, като също предпазва екстериорните или интериорните стени, мазилки, бетонни, гипсови и циментови панели след подготовката на повърхността. Отлична покривност. Може да се препокрие със “Smaltoplast екстра” или “Smaltoplast 100% акрилен”, както и друга боя “Smaltoplast”.
Разтваряне: 0-10% с вода. Покривност: 1-1,5 м2/л.
Повторно нанасяне: 4-6 ч. Време за изсъхване (23ºС): ½-1ч.
Повторно нанасяне: 5-6 ч. Покривност: 15-20 м2/л.

CHIEF ЕМУЛСИЯГладка боя - CHIEF ЕМУЛСИЯ
Икономична гладка боя с емулсия за интериорно приложение. Подходяща за нови повърхности или такива със стара боя, бетон, мазилки или гипсови панели. Голяма покривност, лесно прилагане и равномерно нанасяне. Не съдържа амоняк.
Разтваряне: 5-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): 1-2ч.
Покривност: 8-11 м2/л. Повторно нанасяне: 4-6 ч.

CHIEF Икономична акрилна боя с емулсияИкономична боя с емулсия - CHIEF АКРИЛНА
Икономична гладка боя с емулсия за екстериорно приложение. Дълготрайна, с много добра адхезивност. Лесно приложение и равномерно разпределение. Не съдържа амоняк.
Разтваряне: 5-15% с вода. Покривност: 9-11 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч. Повторно нанасяне: 4-6 ч.

HYDROCHROMA - бяла боя с емулсия за таваниHYDROCHROMA - за тавани
Хидрохрома на Вехро е бяла боя с емулсия, предназначена за боядисване на тавани, готова за употреба. Тази боя е подходяща за тавани на бани, кухни, спални, т.е. цялостно вътрешно приложение. Тя може да се използва върху варови повърхности, но не и върху повърхности, боядисани с латекс.
Разтваряне: 10-20% с вода.
Покривност: 5-7 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): ½-1ч.
Повторно нанасяне: 4-6 ч.

АКРИЛЕН ГРУНДАКРИЛЕН ГРУНД
Прозрачен акрилен грунд на водна основа с много добра адхезивна характеристика. Подходящ за употреба на вътрешни и външни стени, мазилки и бетонни повърхности.
Разтваряне: 50-100% със Smaltolux White Spirit.
Покривност: 15-20 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч.
Повторно нанасяне: 5-6 ч.

SMALTODUR ГРУНДСтягащ акрилен грунд - SMALTODUR
Стягащ акрилен грунд за разреждане с разредител, с отлична водо- и алкалоустойчивост, адхезия и проникване в повърхностите.
Разтваряне: 50-100% със Smaltolux White Spirit.
Покривност: 15-20 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч.
Повторно нанасяне: 5-6 ч.

SMALTOX MONOБял грунд - SMALTOX MONO
Бял грунд на базата на акрилни смоли за интериорна и екстериорна употреба. Отлична адхезивност и проникване в нови мазилки и циментови повърхности, както и много добро заздравяване на стари повърхности, като вар, гипс, стар бетон. Идеален за повредени повърхности със стара износена боя. Ненадмината покривност, в сравнение с конвенционалните DUR грундове, което помага за намаляване на разходите за финално покрие. Предвид бързото му засъхване, може да се използва като основа за емулсии и акрилни бои.
Разтваряне: 0-20% със Smaltolux White Spirit.
Покривност: 8-10 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч. Повторно нанасяне: 3-5 ч.

fix Smaltoplast durfix Smaltoplast dur - ‪‎дълбокопроникващ‬ ‪‎грунд‬
Укрепващо акрилно мляко за ‪‎повърхности‬, покрити с ‪шпакловъчни‬ смеси, ‪циментови‬ и варови‬ мазилки, за повишение на механичната им устойчивост‬. Поради своя състав повишава прилепването и еластичността, като същевременно с това укрепва и осигурява непромокаемост на повърхностите на мазилките. Подходящо за грундиране на стар бетон, върху който предстои да се създаде пласт от нова циментова мазилка, като осигурява по-добро слепване.
Външен вид: млечен цвят, Нов състав - изкуствен каучук
ЗАБЕЛЕЖКИ: Продуктът fix SMALTΟPLAST DUR не се нуждае от означение на опасността съобразно валидното законодателство.

Isolor Hybrid Aqua PlusIsolor Hybrid Aqua Plus - хибридна, еластична боя‬
Бял грунд на основата на акрилни смоли и с ниско съдържание на VOC, за вътрешна и външна употреба. Подходящ за резултатно изолиране на замърсявания и лекета. Идеално решение за боядисване на силно замърсени повърхности (от изгорели газове, пушек, никотин, мухъл, стара влага, маркери, мастило и графити).
Има изключителна способност за прилепване и проникване върху нови повърхности като мазилки, цимент, шпакловъчни смеси, като в същото време укрепва стари повърхности с лепило, вар, гипс, разпадащи се бои и пр. Идеална за грундиране на вече боядисани повърхности.

Chief 100% Акрилна бояChief 100% Акрилна боя
Матова 100% акрилна боя за вътрешна и външна употреба, подходяща за боядисване на нови повърхности и повторно боядисване на мазилки, бетон, шпакловани повърхности, гипсокартон.
Съчетава голяма способност за покриване и белота, лесно и приятно нанасяне поради лекия си мирис и отсъствието на амоняк. С боята се работи лесно и се нанася по удивителен начин.
Идеално решение за професионалисти, които търсят икономично решение, съчетано с голяма способност за покриване и добра устойчивост на условията на времето.
Нюанси: Бяло, керемидено, сиво и хиляди нюанси чрез системите за създаване на нюанси PREMIUM COLOR MOODS и COLOR MOODS но VECHRO.
ЗАБЕЛЕЖКИ: Продуктът CHIEF АКРИЛНА не се нуждае от означение на опасността съобразно валидното законодателство.