Антикорозионни защитни лакови бои и алкидни грундове

Лакови бои и грудове за дърво и метал в магазин за строителни бои и материали Колор 77, произведени от гръцката фирма Vechro, лидер в продажбата и сертифицирането на еко бои.

Вехро се отличава в предлагането със своята уникална система за цветово тониране с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

Амбицията ни е да насърчим и мотивираме клиентите за една изпълнена с цветове околна среда! Нашата търговска дейност се ръководи от всички възможни грижи за околната среда и постоянно усъвършенстване по отношение на законовите изисквания. Нашето виждане за околната среда е - околна среда, в която хората, живеещи на нашата планета, да оценят.

Лакова боя SMALTOLUX extraЛак за дърво SMALTOLUX extra
Алкиден лак за дърво, за разреждане с разредител, с ненадмината покривна способност и превъзходно повърхност. Отлична здравина, еластичност, литливост и равномерност при нанасяне. Не се наблюдава пожълтяване. Наличен в полирано, сатенено и матово покритие.
Разтваряне: 0-4% със Smaltolux White Spirit. Покривност: 16-18 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 2-4 ч.
Повторно нанасяне: 16 ч.
Разтваряне: Готово за употреба. Покривност: 14-20 м2/л.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч. Повторно нанасяне: 4-6 ч.
Продукт с приложена нанотехнология.

Полиращ лак за метал GUMILAKПолиращ лак за метални повърхности - GUMILAK метал
Висококачествен полиращ лак за метални повърхности. Бързо засъхване, отлични механични характеристики, трайно полиране и подобрена анти-корозионна защита. При добавяне на силен втвърдител към “GUMILAK метал”, можете да постигнете още бърза характеристика на засъхване, по-качествено втвърдяване и по-здрава повърхност на покритието. Предлага се с бяло полирано, полирано и сатенено покритие.
Разтваряне: 0-10% със Smaltolux White Spirit. Покривност: 14-16 м2/л.
Повторно нанасяне: 18 ч.
Време за изсъхване (23ºС): 2-3 ч.

Антикороцзионен лак за метал CORROLUXАнтикороцзионен полиращ лак за метал - CORROLUX
Висококачествен, анти-корозионен полиращ лак за метални повърхности. Антикорозионен грунд и полиращо покритие в един продукт. Подходящ за покриване на нови, а също и на стари корозирали повърхности. Със своите анти-корозионни свойства, дори без грунд, той е идеалното решение за спестяване на време и пари. Предлага много добра адхезия, литливост, разпределение и бързо засъхване. Наличен в бяло, черно и техните нюанси.
Разтваряне: 0-5% със Smaltolux White Spirit.
Покривност: 15-17 м2/л. Повторно нанасяне: 18 ч.
Време за изсъхване (23ºС): 1-3 ч.

CORROLUX метален ефектCORROLUX метален ефект
Анти-корозионна, защитна и декоративна боя с покритие перлен-металик. Металните нюанси се променят в зависимост от ъгъла на гледане и промяната на светлината. Защитния филм има голяма здравина и адхезивност.
Разтваряне: 0-5% с разредител Smaltolux White Spirit.
Покривност: 8-10 м2/л. Повторно нанасяне: 16-18 ч.
Време за изсъхване (23ºС): 2-3 ч.

ASTARI METALONГрунд за метал - ASTARI METALON
Алкиден грунд за метални повърхности, разредим с разредител, без анти-корозионно действие. Грунд за заличаване на петна от стени и тавани с много добри характеристики на адхезивност и изсъхване. Може да се препокрие с бои на водна основа или за разреждане с разредител.
Разтваряне: 0-4% със Smaltolux White Spirit.
Покривност: 14-18 м2/л. Повторно нанасяне: 6-10 ч.
Време за изсъхване (23ºС): 1-2ч.

VELATOURA SMALTOLUXБаза за дърво - VELATOURA SMALTOLUX
Алкидна база за дърво, за разреждане с разредител. Прилага се на дървени или ПДЧ повърхности на открито и закрито. Много добри характеристики за бързо изсъхване и лесно шлайфане.
Разтваряне: 0-4% със Smaltolux White Spirit.
Покривност: 14-18 м2/л. Повторно нанасяне: 18 ч.
Време за изсъхване (23ºС): 2-3ч.

Антикорозионен грунд - OXIDOLАнтикорозионен грунд - OXIDOL
Отличен анти-корозионен грунд за метални повърхности, за разреждане с разредител. Бързо съхнене. Не влияе на политурата на повърхността. Дава отлична анти-корозионна защита на металните повърхности, дори при силни корозионни влияния. Много добра адхезивност. Предлага се в бяло, сиво и червено-кафяво.
Разтваряне: 0-5% със Smaltolux White Spirit.
Покривност: 14-16 м2/л. Повторно нанасяне: 18 ч.
Време за изсъхване (23ºС): 1-1,5ч.