Изтегли каталозите в pdf формат и виж Сертификатите

Каталози и Сертификати
В сайта на Колор 77 можете да разгледате каталозите на Вехро, за да улесните своя избор. VECHRO Ви предлага да украсите помещенията в любимите си цветове чрез своите цветови палитри и настроения - PREMIUM COLOR и COLOR MOODS, както и чрез своята уникалната система за цветово тониране на бои с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

Магазин за строителни материали Колор 77 предлага изключително качествените гръцки бои Vechro, доказан производител на бои и лакове за строителство и ремонт, сред трите най-добри компании в Европа, с най-много сертифицирани екологични продукти.

 

Благодарение на новите критерии, одобрени от ЕО през 2008 г., ВЕХРО вярва, че вече е възможно да предложи ЕКОЛОГИЧНИ бои с по-добро качество. В същото време, сега е възможно да получим ЕКО решения за някои необходими приложения на боите на открито и закрито. През 2010 г., ВЕХРО първа в Европа, създава еко бои и лакове за външни повърхности, както и продукти с отлично качество, базирани на нанотехнология.

 

ВЕХРО е основана в Атина през 1948 и е сертифицирана по Система за управление на качеството, съгласно стандарта ISO 9001-2008, както и по Система за управление на качеството на околната среда, съгласно стандарта ISO 14001 & EMAS.

Vechro - Лидерът в продажбата и сертифицирането на екологични БОИ