100% еластични покрития за външни стени, подове и покриви

ВЕХРО не само предлага бои, а също и решения както за професионалисти, така и за любители. В нашия магазин за строителни бои и материали Колор 77 ще намерите тези качествени енергоспестяващи и водоустойчиви покрития Vechro, изключително подходящи за нанасяне върху подове, стени и покриви, изложени на външни влияния, а и не само.

Разполагаме с уникалната система за цветово тониране Вехро, разполагаща с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение - върху дърво, метал и стени.

Амбицията ни е да насърчим и мотивираме клиентите за една изпълнена с цветове околна среда! Нашата търговска дейност се ръководи от всички възможни грижи за околната среда и постоянно усъвършенстване по отношение на законовите изисквания. Нашето виждане за околната среда е - околна среда, в която хората, живеещи на нашата планета, да оценят.

DULISOL HYDRODULISOL HYDRO
DULISOL HYDRO е еднокомпонентна боя на водна основа за бетонни подове и алкални повърхности. Благодарение на специалния си състав, той е подходящ за вътрешни и външни подове с лек трафик. Ii има голяма адхезия към плочки, PVC, алуминий и галванизирани повърхности. Предлага голямо покритие, гладко нанасяне, много добра адхезия и висока устойчивост на атмосферни влияния. Покривност: 13-15 м2 / LT за слой, в зависимост от типа под Разтваряне (отношение): 8-10% от обема с вода за нанасяне с четка или валяк и 15% от обема за пръскане. Сушене: ½-1 часа без допир. Цветове: бяло, Ral 7040 и Ral 7035.
Топлоизолираща боя SMALTOPLAST ТермощитТоплоизолираща боя SMALTOPLAST Термощит
Смалтопласт Термощит е еластично, 100% акрилно термо-керамично покритие за външни стени и покриви. То образува устойчиво защитно покритие на всички екстериорни стени. Неговият специален състав осигурява енергийна ефективност за сгради, като спестява до 30% енергия. Допринася за понижаване на вътрешната температура с до 7ºС, в зависимост от външната изолация на сградата. Отлично запълване на фуги, висока водоустойчивост и въздухообмен. Оптимално съотношение между разхода и спестената енергия за времето на експлоатация и дълготрайна защита на външните стени на нови и стари сгради. Тествана и сертифицирана като топлоизолираща боя за прилагане на външни стени и покриви. Разтваряне: 0-10% с вода. Покривност: 5-6 м2/л. Повторно нанасяне: 12 ч. Време ...

Покритие ISOLOR - на водна основаISOLOR - покритие на водна основа
Еластично, водоустойчиво, акрилно покритие за покриви, на водна основа. Отлична адхезивност на повърхности като хоросан, бетон, тухли, тераси.
То предлага голяма устойчивост на алкали. Тествана и сертифицирана като охлаждаща боя за прилагане на външни стени и покриви.
Разтваряне: 5-10% с вода. Покривност: 1,5-4 м2/л.
Повторно нанасяне: 12-14 ч. Време за изсъхване (23ºС): 2-3 ч.

Изолатор за разреждане с разредител DULISOLИзолатор DULISOL
Специален изолатор за разреждане с разредител, подходящ за боядисване и предпазване на външни повърхности, като: азбест, цимент, бетон, тераси и покривни облицовки. Предлага се в бял и кафяв цвят.
Разтваряне: 0-5% с разредител No.1 или No. 3 на ВЕХРО.
Покривност: 12-15 м2/л.
Повторно нанасяне: 3-4 ч. Време за изсъхване (23ºС): ½-1 ч.

ISOLOR DURAflexISOLOR DURAflex
Еднокомпонентна, полиуретанова, водоустойчива мембрана за разреждане с разредител, с отлична адхезивност. СЕ одобрение, сертифицирана от DIBt, съгласно ЕОТА (ETAG 005), ЕО. Образува здрава мембрана с отлична устойчивост на външните температурни влияния. Отлична ефективност и дълготрайна защита, дори на повърхности със застояла вода, лед и т.н. Минимална очаквана ефективност на водоустойчивостта – 10 години. Мембраната запазва еластичността си при температура на повърхността -20 до 90°С.
Разтваряне: 0-10% с разредител DURAFLEX.
Покривност: 1,5-2 м2/л.
Повторно нанасяне: 12-18 ч.
Време за изсъхване (23ºС): 6-8 ч.

Vinyl RoofVinyl Roof - Пластична акрилна изолираща боя за тераси
Акрилен, еластомерен, изолиращ материал, с много добри качества на непромокаемост. Следва свиванията и разширяванията на повърхността, без да се напуква и да се бели, като в същото време изолира и защитава от влага, дъжд и слънце.
Защитава аримровката на бетона от изгниване, като възпрепятства проникването атмосферния въглероден двуокис на повърхността. Нанасянето върху тераси може да допринесе за намаляване на температурата във вътрешните пространства, до 50C, през летните месеци.
Представлява надеждно и икономично решение за създаване на непромокаемост.
* Много добра еластичност.
* Добра непромокаемост.
* Силно прилепване.
* Ниска способност за залепване на нежелани частици.