Информация за Колор 77 - Бои и латекси Вехро и много други строителни материали

Фирма Колор 77 ЕООД е създадена през 1994 год. в град Пловдив с дейност, насочена изключително към продажбата на висококачествени екологично чисти бои, лакове и декоративни мазилки за интериорен дизайн, както и вътрешни и външни топлоизолационни системи и строителни материали за изграждане и освежаване на дома, материали за строителство, ремонт и вътрешно-довършителни работи.

Предлагаме не само интериорни и екстериорни бои и материали за всякакъв вид строителни дейности (строителство и ремонт), но и решения, като създаваме допълнителни предизвикателства за професионалисти и любители.

Предлаганите бои, латекси и декоративни мазилки се отличават със своята уникална система за цветово тониране, състояща се от хиляди екологични нюанса за приложение върху всякакви видове повърхности.

За строителни фирми и бригади за строителни ремонти и довършителни дейности предлагаме специални отстъпки!

Предпочитаните бои, латекси, грундове, лакове и мазилки, от нас и Клиентите ни, са гръцките еко продукти марка Vechro, позната като лидер в продажбата на екологични продукти в Гърция, която е и сред трите най-добри компании в Европа и с най-много сертифицирани екологични продукти. Разполагаме и с богат асортимент от декоративни мазилки: Rivedil - Stucco Veneziano, Sahara, Sinfonia, както и декоративните бои и покрития за външна и вътрешна употреба Valpaint и Giorgio Graesan.

В магазин за строителни материали Колор 77 предлагаме цветово тониране на бои и латекси с набор от над 30 000 цвята, отличаващо се със своята уникална система, предлагаща хиляди екологични нюанса за вътрешно и външно приложение върху всякакви повърхности.


Във фирмените магазини ще получите коректно отношение и полезна информация относно Вашите въпроси и потребности. Нашата цел е задоволяване нуждите на всеки клиент и непрекъснато усъвършенстване и обогатяване на предлаганите строителни материали.

При нас ще получите професионална консултация, което ще улесни Вашия избор за цветове и ефекти. Ние можем да Ви бъдем полезни и към интериорния дизайн, строителството и строително-ремонтните дейности, т.е. за цялостното оформление и изпълнение на Вашия дом, офиси, хотели, ресторанти, административни и здравни заведения, детски градини, училища и др. Нашите постоянни клиенти ползват преференциални цени и множество отстъпки.

Предлаганите от нас продукти са сертифицирани съгласно международните и европейски стандарти за качество и екологичност.