Информация за Колор 77 - Бои и латекси Вехро и много други строителни материали

За нас

Фирма Колор 77 ЕООД е създадена през 1994 год. в град Пловдив с дейност, насочена изключително към продажбата на висококачествени екологично чисти бои, лакове и декоративни мазилки за интериорен дизайн, както и вътрешни и външни топлоизолационни системи и строителни материали за изграждане и освежаване на дома, материали за строителство, ремонт и вътрешно-довършителни работи.

Предлагаме не само интериорни и екстериорни бои и материали за всякакъв вид строителни дейности (строителство и ремонт), но и решения, като създаваме допълнителни предизвикателства за професионалисти и любители.

Предлаганите бои, латекси и декоративни мазилки се отличават със своята уникална система за цветово тониране, състояща се от хиляди екологични нюанса за приложение върху всякакви видове повърхности.


За строителни фирми и бригади за строителни ремонти и довършителни дейности предлагаме специални отстъпки!

Обекти, изпълнени със строителни материали от магазин Колор 77

Обекти

На тази страница ще публикуваме част от обектите, които са изпълнени със строителни материали, ...

Прочети повече

Предпочитаните бои, латекси, грундове, лакове и мазилки, от нас и Клиентите ни, са гръцките еко продукти марка Vechro, позната като лидер в продажбата на екологични продукти в Гърция, която е и сред трите най-добри компании в Европа и с най-много сертифицирани екологични продукти. Разполагаме и с богат асортимент от декоративни мазилки: Rivedil - Stucco Veneziano, Sahara, Sinfonia, както и декоративните бои и покрития за външна и вътрешна употреба Valpaint и Giorgio Graesan.

В магазин за строителни материали Колор 77 предлагаме цветово тониране на бои и латекси с набор от над 30 000 цвята, отличаващо се със своята уникална система, предлагаща хиляди екологични нюанса за вътрешно и външно приложение върху всякакви повърхности.


Във фирмените магазини ще получите коректно отношение и полезна информация относно Вашите въпроси и потребности. Нашата цел е задоволяване нуждите на всеки клиент и непрекъснато усъвършенстване и обогатяване на предлаганите строителни материали.

При нас ще получите професионална консултация, което ще улесни Вашия избор за цветове и ефекти. Ние можем да Ви бъдем полезни и към интериорния дизайн, строителството и строително-ремонтните дейности, т.е. за цялостното оформление и изпълнение на Вашия дом, офиси, хотели, ресторанти, административни и здравни заведения, детски градини, училища и др. Нашите постоянни клиенти ползват преференциални цени и множество отстъпки.

Предлаганите от нас продукти са сертифицирани съгласно международните и европейски стандарти за качество и екологичност.

Еко бои ВехроЕко бои Вехро
Магазин за строителни материали Колор 77
Декоративни корнизи и розеткиДекоративни корнизи и розетки
Магазин Колор 77
Декоративни мазилкиДекоративни мазилки
Колор 77
Магазин за бои и строителни материалиМагазин за бои и строителни материали
Колор 77 Пловдив
Магазин Колор 77Магазин Колор 77
Бои и строителни материали