Бои и грундове Вехро с отлично качество на най-добрата цена

В магазин за бои и строителни материали Колор 77 ще намерите богата гама бои и грундове с екологични емулсии, произведени от Лидерът в продажбата и сертифицирането на екологични бои - гръцката фирма Vechro.

Вехро се отличава в предлагането със своята уникална система за цветово тониране с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

Амбицията ни е да насърчим и мотивираме клиентите за една изпълнена с цветове околна среда! Нашата търговска дейност се ръководи от всички възможни грижи за околната среда и постоянно усъвършенстване по отношение на законовите изисквания. Нашето виждане за околната среда е - околна среда, в която хората, живеещи на нашата планета, да оценят.

Матова пластична боя SMALTOPLAST extra EcoМатова пластична боя SMALTOPLAST extra Eco
Екологична, матова, пластична боя с изключително качество, за боядисване на стени, мазилки, шпакловки и гипсокартон. SMALTOPLAST extra Eco е с лек мирис и съчетава силна белота, голяма покриваемост и изключителна ефективност. Тази боя се нанася по забележителен начин и с нея се работи лесно. Характеризира се с висока устойчивост на алкали и с отлична устойчивост на често миене с вода и почистващи препарати (EN 13300, клас 1). Нюанси: бяло и хиляди екологични нюанса чрез системите за създаване на нюанси PREMIUMCOLORMOODS и COLORMOODS на VECHRO. ЗАБЕЛЕЖКИ Продуктът SMALTOPLAST extra ЕКО не се нуждае от означение на опасността, съобразно действащото законодателство. Отговаря на критериите за присъждане на екологична маркировка 312/2014/EО.
Пластична боя SMALTOPLAST extra Silk ecoПластична боя SMALTOPLAST extra Silk eco
SMALTOPLAST extra Silk Eco е сертифицирана екологична пластична боя за вътрешно ползване, подходяща за боядисване на стени, тавани, гипсокартон, за нанасяне върху мазилки, гипсови замазки и др. повърхности. Тази ЕКО боя е с емулсия, с велурено матов вид и кадифена повърхност - без мирис, хигиенична, антимикробна и хипоалергенна пластична боя. Отлично свойство за измиване и износоустойчивост (EN 13300, клас 1). Сертифицирана за свойство срещу алергенност, причинена от плесен и бактерии, както и за осигуряване на подходяща жизнена среда за страдащи от астма и алергии. Отлична покривна способност. Разтваряне (отношение): 10-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½ - 1ч. Повторно нанасяне: 3-5 ч. Покривност: 12-14 м2/л. Продукт с приложена нанотехнология - Vechro.
Антибактериална еко боя SMALTOPLAST extraАнтибактериална еко боя SMALTOPLAST extra
Смалтопласт екстра Антибактериал е екологична гладка боя с емулсия, с антибактериална характеристика (гъби). Боята е Vechro, без мирис, много добро свойство за измиване и износоустойчивост. (EN 13300, клас 1). Отлична покривна способност. Разтваряне (отношение): 8-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½ - 1ч. Повторно нанасяне: 3-5 ч. Покривност: 11-13 м2/л.
SMALTOPLAST универсален грундSMALTOPLAST универсален грунд
Екологичен, прозрачен, акрилен грунд с нанотехнология, на водна основа, без мирис. Предназначен за външна и вътрешна употреба, с отлична адхезивност и алкална устойчивост. Отлично проникване, дълбоко подсилване на стени с пореста повърхност като бетон, мазилки, гипсови и циментови панели, гипсокартон, циментокартон, бои на водна основа и др. Отговаря на изискванията за пропускливост на въздух, водоустойчивост и намаляване на тенденцията за разпрашаване на солите от стените. Нюанси: Прозрачно - млечно бяло. Може да бъде оцветен изключително със системите за създаване на нюанси PREMIUMCOLORMOODS и COLORMOODS на VECHRO за да се вижда къде грундираме. На всеки литър грунд прибавяме 4 линии при автоматични машини за боядисване и половин линия при ръчни машини за боядисване. ...
Бял акрилен грунд SMALTOX хидроБял акрилен грунд SMALTOX хидро
SMALTOX хидро е екологичен, водоразтворим, 100% акрилен бял грунд без мирис, за употреба на открито и закрито. Подходящ за грундиране и заличаване на петна от стени, гипсови панели, бетонени панели и тавани. Отлична адхезивност и покривна способност, бързо изсъхване и повторно нанасяне на водоразтворими бои с емулсии. Много добра адхезивност на стари алкидни повърхности. Разтваряне (отношение): 5-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½ - 1 ч. Повторно нанасяне: 3-4 ч. Покривност: 11-13 м2/л.
Акрилен грунд SMALTODUR хидроАкрилен грунд SMALTODUR хидро
SMALTODUR хидро е екологичен, прозрачен, акрилен грунд на водна основа, без мирис, за употреба на закрито. Заздравява повърхности като хоросан, бетонни или гипсови панели и т.н. Увеличава адхезията, както и покритието на боята, заради своята ниска абсорбция на повърхността. Разтваряне (отношение): 50-100% с вода. Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч. Повторно нанасяне: 5-6 ч. Покривност: 15-20 м2/л.
Екологична пластична боя Smaltoplast SilkЕкологична пластична боя Smaltoplast Silk
Smaltoplast Silk е сертифицирана екологична пластична боя, подходяща за вътрешна употреба. Смалтопласт Силк е с велурен, матов завършек. Smaltoplast Silk е подходяща за боядисване на стени и тавани, за нанасяне върху гипсокартон, мазилки, гипсови мазилки и др. Smaltoplast Silk е без мирис, с минимално съдържание на летливи органични съединения. Трудно се замърсява и се почиства много лесно, осигурявайки по-чисти и здравословни помещения. Еко бои Smaltoplast Silk на Vechro се характеризират с изключителна защита против гъбички. ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ: Smaltoplast Silk е "умна" хипоалергична боя, която адаптира своето действие, в зависимост от условията, които се създават в пространствата на определена сграда. Тази еко боя не позволява проникването, развитието и размножаването на ...