Качествени екологични бои, латекси, лакове, грундове

Колор 77 предлага изключително качествените гръцки бои и латекси Vechro, доказан производител на бои и латекси, лакове и грундове, еко бои за строителство и строителни ремонти. Вехро е сред трите най-добри компании в Европа, с най-много сертифицирани екологични продукти, бои и латекси с интериорно и екстериорно приложение.

В магазин за еко бои и строителни материали Колор 77 ще намерите и уникалната система за цветово тониране на боя и латекс с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

ВЕХРО не само продава бои, лакове, латекси, грундове, енергоспестяващи и водоустойчиви покрития и други материали за боядисване на дърво, метал и стени, а също предлага решения и създава допълнителни предизвикателства както за професионалисти, така и за любители.

В близко бъдеше ВЕХРО възнамерява да разшири още асортимента си от ЕКО бои.

Благодарение на новите критерии, одобрени от ЕО през 2008 г., ВЕХРО вярва, че вече е възможно да предложи ЕКОЛОГИЧНИ бои и латекси с по-добро качество. В същото време, сега е възможно да получим ЕКО решения за някои необходими приложения на боите за открито и закрито, еко боите с интериорно и екстериорно приложение. През 2010 г., ВЕХРО - първа в Европа, създаде еко бои и лакове за външни повърхности, както и еко продукти - бои, латекси, грундове, лакове, с отлично качество, базирани на нанотехнология.

ВЕХРО е основана в Атина през 1948 и е сертифицирана по Система за управление на качеството, съгласно стандарта ISO 9001-2008, както и по Система за управление на качеството на околната среда, съгласно стандарта ISO 14001 & EMAS.

ВЕХРО е №1 по продажби и сертифицирани екологични продукти на гръцкия пазар и 3-та в Европа, като 84 нейни продукта носят символа "Маргаритка" - Европейският екологичен знак.

Vechro - Лидерът в продажбата и сертифицирането на екологични БОИ