Производител на декоративни бои и покрития за външна и вътрешна употреба

VALPAINT е водещ италиански производител на декоративни бои и покрития за външна и вътрешна употреба, една от най-модерните технологично компании, благодарение на което произвежда продукти с високо качество, съобразени със здравето на човека и околната среда. Широката продуктовата гама позволява да се постигат различни старинни и модерни ефекти с изключително естетическо и хармонично въздействие. Valpaint има силно присъствие както на италианския пазар, така и в повечето европейски страни, включително и на българския. Политиката в областта на продажбите е насочена към задоволяване на изискванията на клиентите, чрез предлагане на нови, иновативни и функционални продукти.

Всички декоративни и мазилки в магаазин за строителни материали колор 77, както и другите строителни бои и материали, са сертифицирани, съгласно международните и европейски стандарти за качество и екологичност.

В магазин Колор 77 разполагаме с богатото разнообразие на интериорни и екстериорни бои, мазилки и други продукти за строителство и ремонт, които могат да бъдат решение за всяка една жилищна, административна или офис сграда, а и за апартамент или друг тип помещение.

Arteco 1Arteco 1

Arteco 7Arteco 7

KlondikeKlondike

Klondike LightKlondike Light

MiraflorMiraflor

PolistofPolistof

RococoRococo

SabuladorSabulador

Sabulador SoftSabulador Soft

StarStar

ValrennaValrenna

ValsetinValsetin